Rajčata s česnekovým přelivem

Ingredience na 1 porci

Česnek1 stroužek
Bazalka čerstvá1 hrst
Olej olivový extra panenský1 ml
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Rajčata2 kusy

Do mističky s kapkou olivového oleje si prolisujeme česnek, přidáme sůl, pepř a promícháme. Nakrájené rajče rozprostřeme na talíř a potřeme dresinkem. Posypeme nasekanou bazalkou. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 165.083 Kj

Bílkoviny1.59 g
Sacharidy5.28 g
Tuky1.21 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.61 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.41 g
Vláknina2.16 g
Vápník0.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.