Restovaná brokolice s vejcem a sýrem
Ingredience na 1 porci
Brokolice | 200 g | |
Olej olivový | 5 ml | |
Vejce | 2 kusy | |
Sýr eidam 20% tuku | 50 g |
Brokolici opláchneme a dáme restovat na rozpálenou pánvičku s olivovým olejem. Až je brokolice měkká rozklepneme na pánvičce dvě vejce a promícháme dokud se vejce neprohřejí. Nakonec postrouháme sýrem a podáváme.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 368.338 Kj
Bílkoviny | 6.56 g |
Sacharidy | 0.5 g |
Sacharidy z cukrů | 0.02 g |
Tuky | 6.53 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 2.43 g |
Cholesterol | 0.2 g |
Vláknina | 0.04 g |
Sodík | 0.07 g |
Vápník | 0.03 g |
Gi | 0.15 |
Alergeny
- Vejce a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot