Rizoto se zeleninou

Ingredience na 1 porci

Mrkev1 kus
Máslo2 g
Hrášek čerstvý100 g
Kukuřice sterilovaná100 g
Bazalka čerstvá1 hrst
Sýr eidam 20% tuku20 g
Pažitka0.5 hrsti
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Koření paprika mletá1 špetka
Rýže celozrnná80 g

Rýži uvaříme dle návodu na obale. Hrášek, kukuřici a pokrájenou mrkev podusíme na troše másla, přidáme rýži, koření a bylinky. Promícháme a posypeme nastrouhaným sýrem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 248.193 Kj

Bílkoviny2.08 g
Sacharidy8.35 g
Tuky1.3 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.52 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.3 g
Vláknina4.43 g
Gi0.15

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.