Salát z červené řepy
Ingredience na 1 porci
Sýr eidam 20% tuku | 30 g | |
Vejce vařené na tvrdo | 1 kus | |
Červená řepa | 300 g | |
Okurka kyselá | 4 kusy | |
Jarní zeleninová směs ( hrášek, kukuřice, karotka) | 150 g |
Červenou řepu vaříme i se slupkou přibližně 45 minut, tak aby byla měkká. Po vychladnutí ji oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme sterilovaný hrášek, kukuřici, mrkev a najemno nakrájené kyselé okurky. Vše důkladně promícháme. Posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme uvařeným vajíčkem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 391.9127 Kj
Bílkoviny | 6.87 g |
Sacharidy | 3.76 g |
Tuky | 5.46 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 1.65 g |
Cholesterol | 0.15 g |
Vláknina | 0.53 g |
Vápník | 0.03 g |
Gi | 0.3 |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Vejce a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot