Salát z červené řepy

Ingredience na 1 porci

Sýr eidam 20% tuku30 g
Vejce vařené na tvrdo1 kus
Červená řepa300 g
Okurka kyselá4 kusy
Jarní zeleninová směs ( hrášek, kukuřice, karotka)150 g

Červenou řepu vaříme i se slupkou přibližně 45 minut, tak aby byla měkká. Po vychladnutí ji oloupeme a nastrouháme nahrubo. Přidáme sterilovaný hrášek, kukuřici, mrkev a najemno nakrájené kyselé okurky. Vše důkladně promícháme. Posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme uvařeným vajíčkem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 391.9127 Kj

Bílkoviny6.87 g
Sacharidy3.76 g
Tuky5.46 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)1.65 g
Cholesterol0.15 g
Vláknina0.53 g
Vápník0.03 g
Gi0.3

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj
  • Vejce a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.