Salát z červené řepy s křenem

Ingredience na 1 porci

Olej olivový2 ml
Červená řepa150 g
Křen5 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka

Řepu očistíme kartáčkem a dáme ji na 45 minut vařit. Poté ji necháme vychladnout a nastrouháme ji na hrubém struhadle. Je možné nastrouhat také trochu křenu. Dochutíme olivovým olejem, octem, solí a pepřem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 43.921 Kj

Bílkoviny0.04 g
Sacharidy0.28 g
Sacharidy z cukrů0.08 g
Tuky1 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina0.06 g
Sodík0.01 g
Gi0.3

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.