Salát z červené řepy s křenem
Ingredience na 1 porci
Olej olivový | 2 ml | |
Červená řepa | 150 g | |
Křen | 5 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka |
Řepu očistíme kartáčkem a dáme ji na 45 minut vařit. Poté ji necháme vychladnout a nastrouháme ji na hrubém struhadle. Je možné nastrouhat také trochu křenu. Dochutíme olivovým olejem, octem, solí a pepřem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 43.921 Kj
Bílkoviny | 0.04 g |
Sacharidy | 0.28 g |
Sacharidy z cukrů | 0.08 g |
Tuky | 1 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Vláknina | 0.06 g |
Sodík | 0.01 g |
Gi | 0.3 |
Alergeny
Graf nutričních hodnot