Špenát s hovězím masem a gnocchi
Ingredience na 1 porci
Hovězí zadní | 100 g | |
Česnek | 1 stroužek | |
Olej olivový | 2 ml | |
Špenát čerstvý | 200 g | |
Gnocchi bramborové noky | 150 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka |
Hovězí maso si opláchneme a osolíme. Nakrájíme jej na menší kousky. Špenát si také opereme a necháme jej spařit na pánvičce s olivovým olejem a česnekem, solí a pepřem. Maso dáme péct do pekáčku, podlijeme vodou. Na 180°C pečeme cca 45-60 min. Gnocchi vložíme do vroucí osolené vody a necháme je povařit, než vyplavou všechny napovrch.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 82.356 Kj
Bílkoviny | 0.58 g |
Sacharidy | 1.61 g |
Tuky | 1.13 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.89 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.11 g |
Vláknina | 0.03 g |
Sodík | 0.01 g |
Vápník | 0.01 g |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot