Svěží quinoový salát s limetkou a mátou

Ingredience na 1 porci

Olej olivový extra panenský2 ml
Rajčata cherry2 hrsti
Cibule červená1 kus
Máta bylinka30 g
Quinoa vařená250 g
Limetková šťáva čerstvá2 ml

Quinou uvaříme dle návodu. Po uvaření smícháme s rajčaty, nadrobno nakrájenou červenou cibulí, mátou a olivovým olejem. Dochutíme limetkovou šťávou, osolíme a podáváme vychlazené. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 161.87 Kj

Bílkoviny1.32 g
Sacharidy5.96 g
Sacharidy z cukrů0.04 g
Tuky1.15 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.6 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.3 g
Vláknina1.13 g
Sodík7 g
Gi0.1

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.