Těstovinový salát s tuňákem
Ingredience na 1 porci
Olej olivový | 5 ml | |
Cibule jarní | 1 kus | |
Paprika červená | 1 kus | |
Tuňák ve vlastní šťávě | 80 g | |
Cuketa | 0.5 kusy | |
Těstoviny světlé | 150 g |
Zeleninu pokrájíme na kostičky a spolu s uvařenými těstovinami orestujeme na pánvi. Přidáme tuňáka, osolíme, opepříme a ozdobíme bylinkami.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 285.983 Kj
Bílkoviny | 2.78 g |
Sacharidy | 9.24 g |
Tuky | 4.4 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Vláknina | 3.31 g |
Vápník | 27 g |
Gi | 0.7 |
Alergeny
- Ryby a výrobky z nich
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Vejce a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot