Tresčí salát
Ingredience na 1 porci
Mrkev | 1 kus | |
Celer | 50 g | |
Okurka kyselá | 1 kus | |
Treska pečená | 120 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Citrónová šťáva čerstvá | 10 g |
Tresku osolíme, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme, dokud se šťáva nevydusí. Mrkev a okurky nastrouháme, vložíme do misky, přidáme celer, drobné kousky ryby, okořeníme a promícháme. Podáváme s bezlepkovým pečivem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 216.186 Kj
Bílkoviny | 1.36 g |
Sacharidy | 10.11 g |
Tuky | 0.32 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.02 g |
Vláknina | 4.55 g |
Alergeny
- Celer a výrobky z něj
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot