Tresčí salát

Ingredience na 1 porci

Mrkev1 kus
Celer50 g
Okurka kyselá1 kus
Treska pečená120 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Citrónová šťáva čerstvá10 g

Tresku osolíme, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme, dokud se šťáva nevydusí. Mrkev a okurky nastrouháme, vložíme do misky, přidáme celer, drobné kousky ryby, okořeníme a promícháme. Podáváme s bezlepkovým pečivem.  

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 216.186 Kj

Bílkoviny1.36 g
Sacharidy10.11 g
Tuky0.32 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.02 g
Vláknina4.55 g

Alergeny

  • Celer a výrobky z něj
  • Ryby a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2025 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.