Treska, špenát, rýže
Ingredience na 1 porci
Máslo | 5 g | |
Rýže vařená | 100 g | |
Špenát čerstvý | 200 g | |
Treska pečená | 150 g | |
Sůl | 1 špetka |
Tresku si omyjeme, osolíme a opečeme na troše másla. Špenát pořádně opereme a dáme na pánvičku spařit. Podáváme s rýží.
Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 41.814 Kj
Bílkoviny | 0.2 g |
Sacharidy | 0.29 g |
Tuky | 0.88 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.54 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.3 g |
Vláknina | 0.03 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot