Treska, špenát, rýže

Ingredience na 1 porci

Máslo5 g
Rýže vařená100 g
Špenát čerstvý200 g
Treska pečená150 g
Sůl1 špetka

Tresku si omyjeme, osolíme a opečeme na troše másla. Špenát pořádně opereme a dáme na pánvičku spařit. Podáváme s rýží. 

Výživové hodnoty odpovídají uvařené rýži. 100g syrové rýže se rovná 200g rýže vařené. Vždy si tedy odvažte polovinu množství než je v receptu uvedena. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 41.814 Kj

Bílkoviny0.2 g
Sacharidy0.29 g
Tuky0.88 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.54 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.3 g
Vláknina0.03 g

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj
  • Ryby a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.