Vepřová panenka s hruškami

Ingredience na 1 porci

Česnek1 stroužek
Olej olivový extra panenský5 ml
Vepřová panenka120 g
Hruška100 g
Špenát čerstvý50 g
Sůl1 špetka
Rozmarýn10 g

Olivový olej si smícháme se solí , rozmarýnem a utřeným česnekem . Do vzniklé směsi si naložíme připravené maso nakrájené na plátky a necháme v chladničce odležet cca 2 hodiny . Pak maso zprudka orestujeme na rozpálené pánvi . Troubu si předehřejeme na 180 ° C a pak do ní v pekáčku vložíme maso spolu s na plátky nakrájenými hruškami , podlijeme trochou vody a pečeme cca 20 minut . Ozdobíme špenátovými lístky a jako přílohu můžeme zvolit celozrnnou rýži , těstoviny či brambory .

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 76.9065 Kj

Bílkoviny0.58 g
Sacharidy1.61 g
Sacharidy z cukrů0.1 g
Tuky1.04 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.63 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.41 g
Vláknina0.05 g
Vápník0.01 g
Gi38

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.