Vepřová panenka s jarním salátem

Ingredience na 1 porci

Olej olivový5 ml
Salát ledový100 g
Chléb celozrnný pšenično žitný (50g)1 krajíc
Vepřová panenka100 g
Pomeranč30 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Fenykl20 g
Citrónová šťáva čerstvá7 g

Panenku ogrilujeme. Vložíme jí na celozrnný chléb a podáváme se zeleninovým salátem. Ten připravíme z ledového salátu,plátků pomeranče,fenyklu a dresinku z olivového oleje, šťávy z citronu, soli a pepře.  

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 546.14 Kj

Bílkoviny4.02 g
Sacharidy24.31 g
Sacharidy z cukrů0.09 g
Tuky1.66 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g
Vláknina4.54 g
Gi84

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.