Vepřová panenka s jarním salátem
Ingredience na 1 porci
Olej olivový | 5 ml | |
Salát ledový | 100 g | |
Chléb celozrnný pšenično žitný (50g) | 1 krajíc | |
Vepřová panenka | 100 g | |
Pomeranč | 30 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Fenykl | 20 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 7 g |
Panenku ogrilujeme. Vložíme jí na celozrnný chléb a podáváme se zeleninovým salátem. Ten připravíme z ledového salátu,plátků pomeranče,fenyklu a dresinku z olivového oleje, šťávy z citronu, soli a pepře.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 546.14 Kj
Bílkoviny | 4.02 g |
Sacharidy | 24.31 g |
Sacharidy z cukrů | 0.09 g |
Tuky | 1.66 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.88 g |
Vláknina | 4.54 g |
Gi | 84 |
Alergeny
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot