Zapečený lilek s hovězím masem
Ingredience na 1 porci
Česnek | 1 stroužek | |
Lilek | 0.5 kusy | |
Paprika červená | 1 kus | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Hovězí mleté | 150 g |
Polovinu lilku vydlabeme lžící. Vydlabanou dužinu pokrájíme na menší kousky a smícháme s nakrájenou paprikou a mletým masem. Osolíme, opepříme a přidáme nasekaný česnek. Směsí naplníme lilek a dáme péct do předehřáté trouby na 150 °C na dobu 20 minut.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 256.623 Kj
Bílkoviny | 2.52 g |
Sacharidy | 10.25 g |
Tuky | 3.31 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.05 g |
Trans mastné kyseliny (z tuků) | 0.11 g |
Vláknina | 4 g |
Vápník | 0.01 g |
Alergeny
Graf nutričních hodnot