Zapečený lilek s hovězím masem

Ingredience na 1 porci

Česnek1 stroužek
Lilek0.5 kusy
Paprika červená1 kus
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Hovězí mleté150 g

Polovinu lilku vydlabeme lžící. Vydlabanou dužinu pokrájíme na menší kousky a smícháme s nakrájenou paprikou a mletým masem. Osolíme, opepříme a přidáme nasekaný česnek. Směsí naplníme lilek a dáme péct do předehřáté trouby na 150 °C na dobu 20 minut. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 256.623 Kj

Bílkoviny2.52 g
Sacharidy10.25 g
Tuky3.31 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.05 g
Trans mastné kyseliny (z tuků)0.11 g
Vláknina4 g
Vápník0.01 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.