Zelené fazole s koprem

Ingredience na 1 porci

Olej olivový1 ml
Zelené fazolky130 g
Kopr13 g

Fazolky uvaříme doměkka v osolené vodě.  poté zakápneme kapkou oleje a přimícháme kopr.

Další koprový tip: koprová polévka recept

Koprová polévka je recept na jednoduchou a velmi rychlou polévku. Základ tohoto pokrmu je tvořen zdraví prospěšnou bylinkou, koprem. Kopr na lidský organismus působí protizánětlivě, dodává tělu značnou dávku vitaminů i bojuje proti psychickému vypětí.

Uvařením koprové omáčky nezískáte pouze chutný pokrm, ale uděláte i něco prospěšného pro své zdraví. Dalšími jídly, ve kterých se kopr nachází, jsou bez pochyb koprová omáčka, kulajda nebo třeba nakládané okurky.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 42.191 Kj

Bílkoviny0.03 g
Sacharidy0.14 g
Tuky1 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.88 g

Alergeny

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.