Zelené fazolky s vejcem a zakysanou smetanou

Ingredience na 1 porci

Vejce vařené na tvrdo1 kus
Smetana zakysaná50 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Zelené fazolky200 g

Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na měsíčky. Smícháme se zelenýma fazolkami a promícháme se zakysanou smetanou. Ochutíme solí a pepřem. 

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 325.51 Kj

Bílkoviny6.29 g
Sacharidy0.59 g
Sacharidy z cukrů0.04 g
Tuky5.31 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)1.77 g
Cholesterol0.15 g
Vápník0.03 g

Alergeny

  • Vejce a výrobky z nich
  • Mléko a výrobky z něj

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.