Zelené fazolky s vejcem a zakysanou smetanou
Ingredience na 1 porci
Vejce vařené na tvrdo | 1 kus | |
Smetana zakysaná | 50 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Zelené fazolky | 200 g |
Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na měsíčky. Smícháme se zelenýma fazolkami a promícháme se zakysanou smetanou. Ochutíme solí a pepřem.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 325.51 Kj
Bílkoviny | 6.29 g |
Sacharidy | 0.59 g |
Sacharidy z cukrů | 0.04 g |
Tuky | 5.31 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 1.77 g |
Cholesterol | 0.15 g |
Vápník | 0.03 g |
Alergeny
- Vejce a výrobky z nich
- Mléko a výrobky z něj
Graf nutričních hodnot