Žitná svačina s tuňákovou pomazánkou
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149
Ingredience na 1 porci
Cibule | 0.5 kusy | |
Polotučný tvaroh | 20 g | |
Chléb žitný (50g) | 1 krajíc | |
Tuňák ve vlastní šťávě | 120 g | |
Sůl | 1 špetka | |
Pepř | 1 špetka | |
Cottage | 1 g |
Umícháme v mixéru a podáváme s žitným chlebem.
Recept na domácí pařížský salát
Domácí pařížský salát je také skvělým receptem pro odpolední svačinu nebo večeři. Základ receptu na pařížský salát tvoří gothajský salám, majonéza a několik dalších ingrediencí. Salát podávejte s pečivem, nejlépe tím celozrnným nebo s žitným chlebem. S největší oblibou se pařížský salát setkával za dob Československa, jelikož je připravován ze snadno dostupných surovin.
Nutriční hodnoty
Celková energetická hodnota 688.77 Kj
Bílkoviny | 5.21 g |
Sacharidy | 33.22 g |
Sacharidy z cukrů | 6.03 g |
Tuky | 0.86 g |
Nasycené mastné kyseliny (z tuků) | 0.1 g |
Vláknina | 8 g |
Sodík | 0.03 g |
Vápník | 37 g |
Alergeny
- Mléko a výrobky z něj
- Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- Ryby a výrobky z nich
Graf nutričních hodnot