Žitná svačina s tuňákovou pomazánkou


Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/248079/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/single.php on line 149

Ingredience na 1 porci

Cibule0.5 kusy
Polotučný tvaroh20 g
Chléb žitný (50g)1 krajíc
Tuňák ve vlastní šťávě120 g
Sůl1 špetka
Pepř1 špetka
Cottage1 g

Umícháme v mixéru a podáváme s žitným chlebem.

Recept na domácí pařížský salát

Domácí pařížský salát je také skvělým receptem pro odpolední svačinu nebo večeři. Základ receptu na pařížský salát tvoří gothajský salám, majonéza a několik dalších ingrediencí. Salát podávejte s pečivem, nejlépe tím celozrnným nebo s žitným chlebem. S největší oblibou se pařížský salát setkával za dob Československa, jelikož je připravován ze snadno dostupných surovin.

Nutriční hodnoty

Celková energetická hodnota 688.77 Kj

Bílkoviny5.21 g
Sacharidy33.22 g
Sacharidy z cukrů6.03 g
Tuky0.86 g
Nasycené mastné kyseliny (z tuků)0.1 g
Vláknina8 g
Sodík0.03 g
Vápník37 g

Alergeny

  • Mléko a výrobky z něj
  • Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • Ryby a výrobky z nich

Graf nutričních hodnot

© COPYRIGHT 2024 pestrý jídelníček. ALL RIGHTS RESERVED.